ongeluk???
Vrijdag, de 13e (ongeluk)
Weer bewolkt.....het begint saai te worden. Vanochtend gewekt door vechtende katten (gelukkig geen hanen hier, aangezien ze in deze buurt de afspraak met elkaar gemaakt hebben geen hanen of kippen te houden....dat zouden ze in Nederland ook vaker moeten doen!!). Maar goed, katten kunnen er dus ook wat van.
Aangezien ik toch op moest, ben ik er maar uitgegaan, heb gedoucht en kon daarna aanschuiven aan het ontbijt. Vandaag was er celebration op school, dus geen lessen dit keer. Eerst met een Frans meisje naar haar school gegaan en daarna op naar mijn school om mijn kado af te geven. De Thaise onderwijzers waren zo grof om mijn Franse reisgenoot (die geen kado bij zich had) eerst naar de supermarkt te sturen om iets te halen). Ik blijf die hebberigheid soms een beetje irritant vinden (maar misschien komt dat omdat ik niet graag geef..). Maar we kregen dan ook wat (ik een popje dat ik maar meteen weggaf).

Aan het eind van de ochtend fietsten we terug, hadden we lunch bij Jack en stapten daarna weer op de fiets voor een rondritje door de prachtige en groen wordende rijstvelden met Jack's Spaanse vriend.

Op dit moment zijn we lekker aan het relaxen in de hangmat en wachten op Jack, Patricia en de filmploeg. Morgen een dorpsfeest (er zal eens geen feest zijn....) en zondag waarschijnlijk Nong Kai. Kortom: voorlopig geen rust! (voor mij geen probleem!)
PS. Tot nu toe nog geen ongelukken gebeurd, waarschijnlijk worden we beschermd door Boeddha..