maandag
Thailand: feestland!! Heerlijk als je een hekel aan werken hebt. Helaas kom ik hier om te werken, dus was ik een beetje teleurgesteld. Dit keer was het namelijk geen Westereds nieuwjaar, Thais nieuwjaar Moederdag, vaderdag, kinderdag, dorpsdag of iets dergelijks, maar.......lerarendag!! Dat betekende dus opnieuw een dag vrij voor ons en 's avonds feest.
Overdag deden we dus lekker rustig aan: ontbijten, hangen, praten etc. Om 12.00u vertrokken we richting Nong Kai, waar we eerst een marktje bezochten en aan het water liepen. Na even gerelaxed te hebben, reden we naar een tempel. Hier bidden we tot Boeddha om vervolgens weer in de autio te stappen. We namen een snelle douche thuis en stapten (na enigszins aandringen) op de fiets: naar het feest!!
Zoals gewoonlijk weer veel drank, eten en optredens. Dit keer gelukkig aan een tafeltje en geen karaokeshows. Om 21.30 was ik het wel zat (ik snap niet dat de Thaise mensen hier nooit genoeg van schijnen te kunnen krijgen!!!) . Gelukkig waren mijn medegroepsgenoten het ook wel zat en konden we naar huis: genoeg gefeest, morgen weer gewoon een werkdag.