de laatste lessendag

Laatste lessendag, nog even en dan zit ik weer in het koude Nederland. Ik ga Thailand wel missen, maar zal ook blij zijn dat ik eindelijk niet 's ochtends over honden struikel, wakker wordt met het geroggel van Jack's vader, even niet meer hoef te feesten en het toilet gewoon kan doorspoelen zonder een emmer te gebruiken. De kleine dingen ga je toch wel missen, dus weer thuis zijn zal ook wel lekker zijn (afgezien van de kou die me tegemoet gaat komen).

Maar goed, vandaag dus afscheid genomen van mijn klas en de school. Echt jammer dat ik ze niet langer kan helpen. Deze kinderen, met gaten in kleding en sokken en rotte, bruin wordende tanden, hebben extra hulp echt nodig. Misschien in de toekomst dus zeker iets om in te investeren!!

Na de lessen fietste ik voor de laatste keer naar huis. Daar even gerelaxed, het dorpje ingegaan en toen.....kooklessen!!!

We hebben net gegeten en ik moet zeggen dat de groene curry erg lekker was, Ik kan dus inmiiddels ook een beetje Thais koken, maar of ik dat thuis dan ook ga doen.......Het kost gewoonweg zoveel tijd en ik zie het niet zitten om midden in de nacht op te staan om mijn uitgebreide warme ontbijt , lunch en diner te bereiden. Tja...ik zal een keuze moeten maken tussen slapen en lekker eten....geef me dan toch maar slapen!