Het grote werk!!
Pakken!!
Zo....het begint nu toch echt op te schieten. Het water is aardig weg, dus zwemmer is voor zover ik nu kan zeggen niet nodig. Wel gaat natuurlijk voor de zekerheid mijn zwempak toch maar mee.
En nu is het dus echt tijd om te beginnen aan de meest uitdagende en vervelende, maar noodzakelijke klus: inpakken!!! Ervaren als ik ben(...), begon ik druk met het verzamelen van spullen. Tja, geen risico lopen dat je misgrijpt als je aan de andere kant van de wereld zit. Het resultaat:

Maar nu kom ik er plotseling achter dat die hele verzameling ook nog eens..........

hierin moet!

Ja...en jullie maar lekker bij de kerstboom zitten, kadootjes uitpakken, liedjes zingen en je volvreten met kerstkransjes, banketletter, tulband en al die andere lekkere hapjes. Allemaal terwijl ik loopt te zwoegen om met 33 graden mijn hele hebben en houden van A naar B te krijgen. Het is maar waar je voor kiest.....
Ach....volgend jaar al ik wel weer des te meer genieten van de kerst. Dat is altijd het voordeel van zulke periodes van afzien: je weet weer waarom je thuis zo waardeert. En dat is toch uiteindelijk waarvoor we allemaal eens of meerdere keren per jaar op vakantie gaan?
Dat word proppen meissie,of toch maar eens kijken of er niets thuis kan blijven
Hoi Carla,
Het is dan bijna zover...! leuk dat je een weblog bij gaat houden. Ben benieuwd naar je avonturen in Thailand.
Maar voor nu, veel succes met inpakken :)
Lieke - Travel Active
Hé Carla,
Dat klinkt allemaal wel heel erg spannend ! Hoe kom je erop om naar Thailand te gaan ? En ga je alleen ?
Ik had je kerstkaart al gereed liggen om binnenkort op de bus te doen, maar die lees je dus niet meer.
Dan wens ik je bij deze een hele mooie en fijne reis, en oké.... OOK HELE FIJNE FEESTDAGEN en een MOOI EN GELUKKIG 2012 !!!!!
En als je terug komt dan spreken we ECHT iets af, om eens goed bij te kletsen.
P.s. ik heb mijn mailadres toegevoegd aan je blog, ik maar al te benieuwd hoe het je vergaat aldaar.
De groetjes van Meddy en een hele dikke knuffel van Juub !